Club Workspace Chancery Lane - Anglepoise

Club Workspace

PROJECT: Club Workspace Chancery Lane

PRINCIPAL ARCHITECT: Studio TILT

London-based design and architecture practice Studio TILT, set out to challenge the staid office environment of The Chancery Lane Club by incorporating their unique codesign methodology as part of the design process. Nestled within a Conservation Area, an inspiring co-working space now balances an informal, collegiate atmosphere with a highly effective business environment.  The dynamic and flexible interior incorporates a private meeting space, singular workstations, co-working desks and relaxed lounging areas. A continuous oak veneered bench desk cleverly snakes around the internal columns to create working zones, each individually lit by a bright chrome Anglepoise® Original 1227™ desk lamp. Studio TILT engages users in the design and making of their spaces, transforming the way people interact with each other and their environments.

Photos: Jill Tate 

http://studiotilt.com