Home » Inspirations » Rapha
Office workspace

Rapha

Project
Rapha
Location
London
Design
Jump Studios
Photos
Gareth Gardner

Rapha – widely regarded as the world’s finest cycling clothing and accessories brand – commissioned Jump Studios to create an inspirational 1600m2 showroom and workspace within a refurbished two-storey former warehouse that would not only celebrate the culture of cycling, but also boost productivity and efficiency.

Working within a restricted budget, Jump Studios created a bespoke, flexible, multi-functional system of cages that would delineate spaces into open plan and semi-enclosed zones and provide storage and display opportunities. Fabricated from black-sprayed steel mesh and plywood, the cages allude to the engineered yet hand-made quality of bespoke cycles, also providing a neutral framework for employees to surround themselves with products and express themselves with inspirational material. A desk system using Key Clamp scaffolding tubes and plywood tops in a range of heights provides flexible workspace, complimented by a series of Anglepoise® Type75™ desk lamps.

From an entrance ramp allowing employees and visitors to ride straight into the building to provision for cycle racks and bike fix, laundry and showers, cycling as a lifestyle is placed at the heart of a design that acts as a powerful magnet for employees, customers and suppliers alike.

Interested in a similar project?

Please get in touch below if you have a contract enquiry or would like more information.

What products are you interested in?
DD slash MM slash YYYY

Keep in touch

Join our mailing list to be the first to hear about new products, sales and launches!

*